Gå til hovedindhold

Spar Nord Skives privatafdeling skifter stueetagen ud med første sal

6897 Skive · Nyhedsrummet · Flytning

Foråret byder på en mindre rokade, når Spar Nord Skives privatafdeling flytter fra placeringen i stueetagen til første sal i samme bygning.

Med den kommende flytning af privatafdelingen kan Spar Nord byde velkommen til den nye lejer af stueetagen, Mediehuset Skive Folkeblad, der flytter ind 1. maj. Flytningen vil blive fejret med et fælles åbent hus-arrangementet d. 3. maj fra kl. 18.00 – 21.00 i forbindelse med By Night. Her vil der vil være mulighed for at se de nye lokaler, samt få lidt godt til ganen.

Beslutningen om at flytte privatkundeafdelingen udmunder sig i et ønske om at skabe bedre forhold for medarbejdere og kunder, samtidig med at bevare et levende bankhus med den rette lejer til at fylde lokalet ud i stueetagen. Privatkundechef Olav Thordal Pedersen understreger vigtigheden af opretholdelsen af bankens synlighed:

- For os har det været vigtigt at bevare synligheden overfor vores kunder og samtidig få den rette lejer ind, som også ønsker at spille en central rolle i gågademiljøet. Det har vi fået med Mediehuset Skive Folkeblad samtidig med, at vi bevarer synligheden og de eksisterende indgange for vores kunder. Af dem kommer de fleste til aftalte møder, hvor de benytter vores p-plads bagved, så fremadrettet får de nemmere ved at komme ind til vores nye afdeling på første sal. For de gangbesværede, har vi naturligvis en elevator.

I forbindelse med flytningen vil Spar Nord Skive beholde de mødelokaler, som kunderne er vant til i stueetagen. Ligeledes forbliver medarbejderne i erhvervsafdelingen på anden sal, hvor de sidder i dag.

Som resultat af Skive Folkeblads overtagelse af lejemålet, flyttes Kontanten/pengeautomaterne til adressen Østergade 15A hvor adgangsforholdene for erhvervs- og privatkunder der kommer i bil, er mere optimale. Der vil herudover også være mulighed for at bruge Kontantens pengeautomat beliggende Søndergade 11. Med baggrund i den faldende mønthåndtering i samfundet, vil der fremadrettet ikke være en mønttæller tilknyttet afdelingen.

Publiceret d.
4. marts 2024