Gå til hovedindhold

Spar Nord Skive støtter op om erhvervsnetværk

Nyhed · Topfoto · 1600X800

Med fokus på at styrke erhvervslivet i Skive arbejder Business Skive for at hjælpe lokale virksomheder med at vækste. Netop den vision ønsker Spar Nord Skive at støtte op om, og er derfor hovedsponsor for den lokale erhvervsservice.

Med et ønske om at støtte den lokale innovation og vækst i erhvervslivet i Skive Kommune, står Spar Nord Skive bag Business Skive som hovedsponsor. Ifølge Souschef i Spar Nord Skives erhvervsafdeling, Kristian Graversen, er det vigtigt at banken engagerer sig i de initiativer og arrangementer, der skaber rammer for vibrerende og kreative miljøer i Skive Kommunes erhvervsliv.

- Vi er stolte af at kunne støtte det lokale erhvervsliv gennem vores sponsorat af Business Skive. Business Skive er en vigtig brik for det store netværk, som er mellem Skive Kommunes mange lokale virksomheder, fortæller Kristian Gravesen.  

For at styrke netværket mellem de lokale virksomheder har Business Skive arrangeret et socialt arbejdsevent ’Work’n Visit’, hvor deltagerne har mulighed for at netværke og sparre med andre erhvervsfolk. Ifølge eventansvarlig, Camilla Sevelsted, vil dagene byde på forskellige små events samtidig med, at der vil være rig mulighed for at fordybe sig i egne projekter.

- Arrangementet har allerede fået stor lokal opbakning og støtte, hvilket også har haft betydning for det indholdsrige og spændende program. Men vi har stadig plads til flere deltagere. Alle er velkomne til at tilmelde sig, uanset hvilken type eller størrelse virksomhed man kommer fra, siger Camilla Sevelsted.

Det sociale arbejdsevent ’Work’n Visit’ bliver afholdt den 17.-19. marts i Elværket i Skive. Du kan læse mere om arrangementet på Business Skives hjemmeside.

Publiceret d.
3. marts 2022