Gå til hovedindhold

Ny lokal erhvervskundechef i Spar Nord bankområde Skive

4100 Skive · Smarp 1470X830px · Per Ryberg

Per Bang Ryberg (35) tiltræder som ny erhvervskundechef i Spar Nord bankområde Skive. Med sig har han 15 års erfaring fra den finansielle verden.

Spar Nord bankområde Skive får Per Bang Ryberg, som ny erhvervskundechef til at tage over for Jens Kristian Mogensen, som går på pension. Med Pers mange års erfaring fra den finansielle verden og sit gode kendskab til erhvervslivet i og omkring Skive, er han en yderst kompetent frontmand for bankens erhvervsafdeling. Per er dog ikke et nyt ansigt i Spar Nord, da han har været ansat i banken siden 2006, hvor han blandt har været erhvervskundechef i Spar Nord Vesthimmerland og senest erhvervskundechef i Spar Nord Nykøbing Mors, hvor han samtidigt har fungeret som souschef for Jens Kristian.

Selv ser Per frem til at arbejde med et stort bankområde, der strækker sig fra Skive til Thy.

- Jeg glæder mig til at komme i gang og sammen med holdet være at understøtte lokalområdets mange virksomheder, så vi fastholder det stærke erhvervsliv i Skive, Mors og Thy, fortæller Per.

Per kender bankområde Skive særdeles godt, da han er opvokset i området og har været en del af Skives foreningsliv. Derfor er han også glad for at være en del af en lokal bank, som bidrager til lokalområdet gennem sponsorater og donationer gennem Spar Nord samt Spar Nord Fonden.

- Jeg har et stort lokalkendskab, som jeg vil benytte mig af som erhvervskundechef. Hertil kommer, det særdeles stærke og kompetente team, som giver gode forudsætninger for at levere skarp rådgivning, for at skabe en endnu stærkere præference for Spar Nord i lokalområdet, siger Per.

Privat bor Per lidt uden for Skive sammen med sin kæreste Linette og deres søn på 2 år. Fritiden bruges med familien og venner. Derudover har Per været at finde på både Stoholm IF og Skive fH’s første hold i håndbold igennem en årrække. Dette er dog neddroslet nu.

Per tiltræder stillingen som erhvervskundechef for Spar Nord bankområde Skive pr. 21. januar 2022, men vil allerede nu være at finde i Spar Nord Skive. 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Erhvervskundechef Per Bang Ryberg, Spar Nord Skive. Tlf. 96 16 18 04, pbr@sparnord.dk

Presseservice Neel Rosenberg, Spar Nord. Tlf. 2527 0433, ner@sparnord.dk

Publiceret d.
12. januar 2022