Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Private Banking-rådgiver i Spar Nord Vejle: Store ambitioner på kundernes vegne

Private Banking-rådgiver i Spar Nord Vejle: Store ambitioner på kundernes vegne

6992 Vejle · Nyhedsrummet · Ny Rådgiver

Martin Lillelund (34) tiltrådte pr. 1. maj 2023 stillingen som kunderådgiver i Spar Nord Vejle, hvorefter han fra 1. december har taget skridtet videre til Private Banking. Her har han siden medvirket til at sikre kompetent rådgivning til bankområdets formuende kunder.

Fra starten af maj måned styrkede Spar Nord Vejle holdet med tilføjelsen af Martin Lillelund, der tiltrådte stillingen som ny kunderådgiver. Nu er han tiltrådt som Private Banking-rådgiver i selvsamme bank. Her han har lige siden været målsat på at skræddersy løsninger til kunder og komme med konkrete forslag til optimering af økonomi i forhold til blandt andet pension og investering.

Martin kommer fra en stilling som kunderådgiver i et andet pengeinstitut i byen, hvor han været i 11 år. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Vejle har fået med om bord på holdet.

- Jeg er enormt glad for min arbejdsgang i Spar Nord Vejle, hvor jeg er blevet en del af et stærkt team i bankens Private Banking afdeling. Vi har et særligt fokus på formuende kunder, og hvordan vi kan hjælpe dem med god og nærværende rådgivning, fortæller Martin Lillelund.

Privat bor Martin i Vejle med sin kæreste og deres to børn på henholdsvis 2 og 4 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, løb, padel og golf.

Martin Lillelund tiltrådte stillingen som Private Banking-rådgiver 1. december 2023, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 7641 4104 eller mail mali@sparnord.dk.

Publiceret d.
14. december 2023