Gå til hovedindhold
14. august 2020
Vejle

Spar Nord Vejle flytter til nye lokaler

Efter 17 år på samme adresse i Havneparken har Spar Nord Vejle valgt at flytte til nye og mere moderne lokaler. Det sker officielt, når banken per 17. august slår dørene op på Windfeld-Hansens Gade 5 i Vejle.

3068 Vejle Nyhedsrum 1200X478px Nye Lokaler

Det handler om at give kunderne en oplevelse i særklasse, når de kommer ind i banken. Derfor glæder det nu banken snart at kunne åbne dørene og byde inden for i de helt nye lokaler på Windfeld-Hansens Gade, som fremover skal omgive Spar Nord Vejle.

- Bankens koncept er, at kunderne skal have en femstjernet oplevelse, og det kræver gode mødefaciliteter. Den forventning indfrier vi til fulde i de nye lokaler på 700 kvm., som vi selv har indrettet. Samtidig glæder vi os til, at alt er samlet på ét plan, da det giver en helt anden samhørighed, siger direktør for Spar Nord Vejle Denny Joe Andersen.

- Yderligere ønsker vi at fastholde en central placering i byen. Det har vi haft succes med hidtil, så det er let at komme til banken, uanset om du bor i Bredballe, Mølholm, på Søndermarken eller Uhrhøj. Derfor har vi aldrig haft en ambition om at flytte ret langt væk fra vores nuværende placering, tilføjer direktør Denny Joe Andersen og fortsætter:

- I udgangspunktet havde vi planlagt et større åbent-hus-arrangement i forbindelse med indvielsen af de nye lokaler, hvor vi kunne invitere et større antal kunder og forretningsforbindelser inden for til rundvisning og præsentation. Den begivenhed har vi valgt at udskyde på grund af corona og forsamlingsforbuddet, men vi vender stærkt tilbage med invitationen, når forholdene er mere normaliseret. Det skal dog pointeres, at alle er velkomne til at komme forbi og se de nye lokale fra åbningsdatoen, afslutter direktør Denny Joe Andersen.