Gå til hovedindhold
20. august 2020
Vejle

Nyt ansigt i erhvervsafdelingen i Spar Nord Vejle

Lars Revsgaard Mikkelsen (30) tiltræder som ny totalrådgiver i Spar Nord Vejle, hvor han fremover skal medvirke til den fortsatte vækst på erhvervsområdet.

1Content Nyhedsrummet 1200X478

Lars er allerede et kendt ansigt i Spar Nord Vejle, hvor han hidtil har været ansat som privatrådgiver og har samlet 5 års erfaring. Nu er det erhvervsafdelingens tur til at få glæde af Lars’ faglige dygtighed, hvor han fremover skal have fokus på de lokale erhvervskunders virksomheds- og privatøkonomi.

Med sig har Lars en finansøkonomuddannelse, som han fra 2017-2019 har udvidet med en HD i Finansiel Rådgivning. Lars glæder sig over sin fortsatte rejse i banken, og ser i sin nye stilling særligt frem til at gøre planer til virkelighed for bankens selvstændige og mindre erhvervsdrivende kunder:

-  Jeg glæder mig over at blive en del af vores stærke erhvervsteam, der tager sig tid til at komme omkring kunden, at skabe nærvær og sikre et godt kollegaskab, fortæller Lars Revsgaard Mikkelsen, mens erhvervskundechef i Spar Nord Vejle, Jesper Bay Rasmussen, supplerer:

- Vores totalrådgivere er specielt uddannede til at rådgive selvstændige og mindre erhvervsdrivende, der har et tæt sammenfald mellem privatøkonomien og virksomhedens økonomi. Vi gør en dyd ud af at give en 360 graders rådgivning, der omfatter begge økonomier - og det glæder mig at få Lars med i erhvervsteamet, som nu omfatter 4 medarbejdere og 14 medarbejdere i hele Vejle-afdelingen.

Privat bor Lars sammen med sin kæreste i ejerlejlighed i Vejle, hvor han har boet i ca. 10 år. Oprindeligt kommer Lars fra Nørre Snede. Lars er fra 1. august 2020 klar til at tage imod såvel eksisterende og nye erhvervskunder.

Du kan kontakte ham på tlf. 7641 4754 eller mail lmi@sparnord.dk.