Gå til hovedindhold

Carpark Festival beriget med donation på 25.000 kr.

Spar Nord Frederiksberg har, på vegne af Spar Nord Fonden, uddelt en donation på 25.000 kroner til Carpark Festival. Donationen skal gå til opretholdelse af festivalen, der er en non-profit festival drevet af lokale og frivillige kræfter.

6403 Frederiksberg · Nyhedsrummet · 1080X1080 Px · Carpark Festival (1)

Carpark Festival er en todages musik- og kunstbegivenhed, som afholdes hvert år i uge 30. Siden 2014 har festivalen forvandlet det golde, asfalterede landskab under Bispeengbuen, i daglig tale Buen, til et kulturelt knudepunkt på grænsen mellem Frederiksberg og København.

Festivalen arrangeres og drives af unge, frivillige ildsjæle, i samarbejde med foreningen Carpark, som hver især brænder for at skabe forandring gennem nyskabende kulturelle tiltag. Til stor glæde for Spar Nord Frederiksberg, har de på vegne af Spar Nord Fonden fået æren af at overrække en donation på 25.000 kroner til den frivillige non-profit festival. Afdelingsdirektør Kim Dam fortæller således:

- Det er en stor glæde for os som lokalbank, når vi, på vegne af Fonden, kan gøre en forskel for gode tiltag i vores lokalområde. Carpark Festival er bygget på lokalt nærvær, frivillighed, passion og lidenskab, hvilket er nogle af de grundsten, som bidrager til et yderst sundt og velfungerende lokalsamfund.

Formålet med festivalen er at bringe mennesker tættere sammen og give området under Bispeengbuen en ny betydning. Derudover er festivalens formål at være en platform for udviklingen og eksponeringen af vækstlagskultur i Hovedstadsområdet. Carpark tilbyder kulturelle begivenheder af høj kvalitet, og er samtidigt et springbræt for upcoming kunstnere såvel som nye kulturaktører.

Den store donation blev modtaget med stor begejstring af Carpark Festival, der ser frem mod gentagelsen af en succesfuld festival næste år i uge 30.  

Publiceret d.
15. august 2023